Polecam, spróbujcie!
- 1/2 sera feta (my użyliśmy sera bez laktozy)
- 1 sałata zielona
- 1 ogórek szklarniowy
- 1 pomidor
- Vegeta Natur do sałatek i dipów
- pieprz wedle uznania
Sałatę zieloną porwać na mniejsze kawałki. Umyć pod bieżącą wodą,
osuszyć. Ogórek pozbawić skórki. Pokroić go na mniejsze kawałki.
Pomidora pokroić w kostkę. Ser feta odsączyć i pokroić w mniejszą
kostkę. Wszystko wymieszać w misce. Przygotować Vegetę Natur do sałatek i dipów jak podano na opakowaniu. Dodać do sałatki i raz jeszcze wymieszać.
Przyprawić pieprzem.
Najlepiej podawać z grillowaną kiełbasą, szaszłykami lub mięsem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz